Támogass minket a Patreonon!

Az Együttható Podcasttal hosszú távra tervezünk: célunk egy olyan csatorna kialakítása, amely felöleli egy párkapcsolat legtöbb fontos területét és témáit – ezáltal inspirációt, tudást, jó példákat vagy éppen elgondolkodtató kérdéseket ad mindenkinek, akit megszólít egy adott témakör.

Sőt: megfelelő támogatással ennél is több tervünk és ötletünk van!

Együttható a Patreonon
Támogasd munkánkat a Patreonon!

Az Együttható alapküldetése messze túlmutat a podcastkészítésen: vállalt célunk, hogy támogassuk és inspiráljuk napjaink párjait – mert azt látjuk, szinte minden párkapcsolatban megjelenik valamilyen kihívás, nehézség vagy akadály. Hisszük, hogy ezzel végső soron hozzájárulunk hosszú távon fennmaradó, harmonikus párkapcsolatok létrejöttéhez.

Ehhez kérjük a Te támogatásodat is.


A műsor készítésébe jelenleg bőségesen sok munkaórát és pénzt fektetünk – ilyen ráfordítás többek között:

  • az adások tematikájának összeállítása, gondozása;
  • az epizódok tartalmának, hátterének kialakítása és „lekutatása” (szakirodalom keresése és adott esetben egy vagy több témába vágó könyv elolvasása);
  • a technikai háttér összeállítása és fenntartása (többek között: mikrofonok és felvevő eszköz, hangtechnikai szoftverek, podcast és honlap tárhely);
  • a meghívott vendégek felkeresése, közös felkészülés és maga az adások készítése;
  • a hanganyag utómunkája (hangtisztítás, vágás, szerkesztés);
  • az adások kiegészítő jegyzeteinek és forráslistájának elkészítése;
  • végül a tartalmak kommunikációja (közösségi médiában való terjesztés, az ehhez kapcsolódó kommunikáció és dizájn).

Mindezt örömmel és szívből tesszük – azonban az erőforrásaink szűkösek ezen a téren: annak érdekében, hogy hosszú távon stabilan fennmaradjon a műsor, sőt, akár bővüljön (például sűrűbben megjelenő adásokkal, akár kiegészítő vagy új típusú tartalmakkal, lásd alább), már szükségünk van támogatásra.

Ezért kérünk: ha tetszik a küldetésünk és inspirálnak tartalmaink, támogass bennünket a Patreonon!

Itt: patreon.com/egyutthatopodcast

Anyagi céljainkat részleteiben is kifejtjük az Együttható Patreon oldalán. Ezek között elsődlegesen az szerepel, hogy az általános, fix költségeinket biztosítsuk (pl. a műsorkészítéshez szükséges különböző, havi előfizetési díjak).

Ha összeáll egy nagyobb támogatói kör, az viszont már lehetőséget adna számunkra, hogy hétköznapi munkánk mellett dedikáltan több időt fordítsunk a műsorra: nem csak a meglévő adásterv elkészítésével, hanem akár új típusú tartalmakkal is jelentkezhetnénk (például dedikált szakértői interjúk, videós adások, vagy akár élő, közösségi események: meetupok, szakértői találkozók szervezése is megfordult a fejünkben).

Köszönjük, hogy velünk vagy – reméljük, még sok tartalmas adást készíthetünk számodra is!

Üdvözlettel:

Orsi és Gergő